Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Судова Вишня

vicarman.blogspot.com

Понеділок, 30 вересня 2019, 15:22

Львівська фірма облаштує парк короля Данила у Судовій Вишні

Судова Вишня

Судововишнянська міська рада Мостиського району провела тендер у системі ProZorro на реконструкцію парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Парк короля Данила" у місті Судова Вишня, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року. Аукціон стартував 9 вересня, участь у ньому взяли ТОВ БК "Будсервіс НК" та ТОВ "Салон "Архітектура. Будівництво. Дизайн", які запропонували облаштувати парк за 2 200 216 грн й 2 208 216,39 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ БК "Будсервіс НК". Додамо, очікувана вартість послуг становила 2 221 867,40 грн. Як вказано у закупівлі, "Парк короля Данила" знаходитиметься на території міста на площі 0,2237 га. Землі, де створять парк, перебувають в постійному користуванні КП "Моє місто". За даними порталу YouControl, ТОВ БК "Будсервіс НК" зареєстроване з 2016 року у місті Новий Калинів Самбірського району, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Воасником і керівником фірми є львів'янин Олександр Романів. Також йому належить фірма "Дрім груп", що займається оптовою торгівлею деревиною. Розмір статутного капіталу підприємства становить 20 000 грн. Нагадаємо, ще у травні цього року Львівська облрада прийняла рішення щодо створення парку-пам’ятки місцевого значення у місті Судова Вишня.

Судововишнянська міська рада Мостиського району провела тендер у системі ProZorro на реконструкцію парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Парк короля Данила" у місті Судова Вишня, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 9 вересня, участь у ньому взяли ТОВ БК "Будсервіс НК" та ТОВ "Салон "Архітектура. Будівництво. Дизайн", які запропонували облаштувати парк за 2 200 216 грн й 2 208 216,39 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ БК "Будсервіс НК". Додамо, очікувана вартість послуг становила 2 221 867,40 грн.

Як вказано у закупівлі, "Парк короля Данила" знаходитиметься на території міста на площі 0,2237 га. Землі, де створять парк, перебувають в постійному користуванні КП "Моє місто".

За даними порталу YouControl, ТОВ БК "Будсервіс НК" зареєстроване з 2016 року у місті Новий Калинів Самбірського району, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Воасником і керівником фірми є львів'янин Олександр Романів. Також йому належить фірма "Дрім груп", що займається оптовою торгівлею деревиною.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 20 000 грн.

Нагадаємо, ще у травні цього року Львівська облрада прийняла рішення щодо створення парку-пам’ятки місцевого значення у місті Судова Вишня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.