Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Князєв

Вівторок, 24 вересня 2019, 16:42

Сергій Князєв подав у відставку з посади очільника Нацполіції України

Сергій Князєв

Сьогодні голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що йде у відставку.

Про це повідомляє РБК-України.

Сьогодні, 24 вересня, на прес-конференції у Києві голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що підписав заяву на звільнення.

"Глава Нацполіціі – це не політична посада. Я дуже люблю свою роботу, я прийняв рішення подати у відставку. Я тільки що передав міністру внутрішніх справ заяву про звільнення мене з посади", – заявив Сергій Князєв.

Зазначимо, уряд призначив Князєва головою Нацполіції у лютому 2018 року. Його кандидатуру запропонував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Зазначимо, раніше на кордоні з Польщею затримали екс-дружину Князєва Вікторію Князєву з незадекларованими 650 тисяч євро. Як пояснив Князєв на своїй сторінці у Фейсбуці, його колишня дружина вже кілька років є співробітником великої будівельної компанії "Атлант", а ці гроші були отримані в результаті операції з продажу торгового приміщення в центрі Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.