Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску

Середа, 25 вересня 2019, 10:29

Проти львівських митників розпочали розслідування через ситуацію з екс-дружиною Князєва

пункт пропуску

Через службову недбалість митникам загрожу позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками одного з митних постів Львівської митниці ДФС.

За інформацією ЗМІ польські працівники митниці затримали трьох українців та громадянина Хорватії у пункті пропуску Hrebenne – Рава-Руська. У них вилучили незадекларовану готівку в сумі 650 тисяч євро. До цього згадані особи безперешкодно пройшли митний огляд на українському пункті пропуску.

Як з'ясували правоохоронці серед  затриманих – колишня дружина одного із керівників Національної поліції України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України.

У разі доведення вини через службову недбалість митникам загрожу позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що на кордоні з Польщею затримали екс-дружину голови Національної поліції України Сергія Князєва Вікторію Князєву з незадекларованими 650 тисяч євро.

Як пояснив Князєв на своїй сторінці у Фейсбуці, його колишня дружина вже кілька років є співробітником великої будівельної компанії "Атлант", а ці гроші отримані в результаті операції з продажу торгового приміщення в центрі Києва.

Вчора, 24 вересня голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що йде у відставку, однак причину такого рішення не пояснив.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.