Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександр Набок

loda.gov.ua

Середа, 25 вересня 2019, 13:32

Набок очолив Західне управління Нацгвардії

Олександр Набок

Олександра Набока призначили новим очільником Західного територіального управління Національної гвардії.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА. 

Сьогодні командувач Нацгвардії України Микола Балан представив новопризначеного очільника Західного територіального управління – Олександра Набока. 

Генерал-лейтенант Олександр Набок раніше служив у Західному територіальному управлінні на посадах командира військової частини 3028 та заступника начальника Західного територіального управління з громадської безпеки.

У 2014 році разом із військовослужбовцями Західного ОТО він брав участь у бойових діях при звільненні Маріуполя. Нагороджений іменною вогнепальною зброєю, орденами "Данила Галицького" та "Богдана Хмельницького III ступеня".

Зазначимо, попередній керівник Західного управління, генерал-лейтенант Володимир Гордійчук, очолить Центральне територіальне управління Національної гвардії України. 

Нагадаємо, з 1 серпня 2019 року військовослужбовці Національної гвардії України здійснюють охорону публічного порядку  у Львові та реагують на повідомлення про кримінальні правопорушення, відповідно до доручення Арсена Авакова від 26 липня 2019 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.