Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 27 вересня 2019, 12:25

Мегашокований Садовий підтримає "Авалон" Козловського усім містом

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив перевірити всі майданчики міста через падіння будівельного крану на будівництві Козловського.

Сьогодні, 27 вересня, під час засідання виконавчого комітету міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення перевірити всі будівельні майданчики щодо дотримання там техніки безпеки.

Таке рішення виникло через те, що вчора на проспекті Червоної Калини у Львові на ТЦ Арсен впав кран з місця будівництва хмарочосу, який зводить фірма депутата Львівської міської ради Григорія Козловського "Авалон".

"Вчора відбувся безпрецедентний випадок у місті Львові. На будівельному майданчику впав кран. Для мене це шок. Бо якщо серйозна будівельна компанія веде будівництво, і в неї на будівельному майданчику падають крани, то в мене є багато запитань до того, що ж там робиться всередині" – заявив Андрій Садовий.

Очільник Львова доручив своїм заступникам Любомиру Зубачу та Сергію Бабаку організуватип спільно з ДАБІ міста (з залученням ДАБІ області) перевірку всіх будівельних майданчиків щодо дотримання законодавства та техніки безпеки.

"У нас є дуже велика проблема, тому що на багатьох будівельних майданчиках просто ігноруються правила техніки безпеки. Люди ходять без касок, нема відповідних загороджень, а падіння кранів – це щось мега. Проаналізуйте це питання. Якщо компанія "Авалон" потребує якоїсь допомоги чи підтримки міста, то ми готові її надати" – додав Андрій Садовий.

Представник інтересів компанії "Авалон" повідомив, що водійка крану, яку затиснуло в середині кабіни, госпіталізували до лікарні, але вона не отримала серйозних трамв, а будівельна компанія оплатила жінці лікування.

"Оскільки це не зовсім пов'язано з діяльностю компанії "Авалон", бо ми лише наймаємо підрядників з будівельних робіт, то ми зараз розглядаємо це питання. Ми також зв'язалися з власником "Аресену" і врегулювали з ним всі майнові питання. Тобто на сьогоднішній день ліквідовуємо наслідки і розбираємся з причинами" – зазначив представник будівельної компанії "Авалон".

Нагадаємо, вчора на Сихові кран з забудови Григорія Козловського впав на супермаркет Арсен.

Додамо, львівська поліція відкрила справу через падіння будівельного крану на Сихові щодо порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.