Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівельний кран на Сихові

Варта 1

Четвер, 26 вересня 2019, 10:24

На Сихові кран з забудови Козловського впав на Арсен

будівельний кран на Сихові

На просп. Червоної Калини на ТЦ Арсен впав кран із місця будівництва хмарочосу, який зводить фірма Григорія Козловського.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні зранку на просп. Червоної Калини, 58 у Сихівському районі Львова на приміщення ТЦ "Арсен" впав будівельний кран з території будівництва, що веде компанія "Авалон".

Внаслідок події постраждала водійка крану.

"Постраждалу водія з крану ще не витягнули. Вона жива. Її затисло, тому викликали спеціалізовану машину, щоб зафіксувати кабіну крана та провести вивільнення постраждалої. Кран упав на складські приміщення "Арсену", тобто це господарські приміщення, де відбувається підвіз товару. Тому більше ніхто не постраждав", – наголосив заступник голови Сихівської РА Володимир Івасюк.

Нагадаємо, співласником будівельної компанії Avalon, яка зводить у Львові першу 25-поверхівку, є бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові. У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". А також планує відкрити у Львові новий медичний центр на вулиці Раппопорта. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.