Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мотоцикл

Понеділок, 30 вересня 2019, 13:10

На Львівщині 19-річний мотоцикліст тікаючи від поліції з'їхав у кювет та впав в річку

мотоцикл

Хлопець порушив Правила дорожнього руху та їхав без номерного знаку, на прохання поліції зупинитися почав втікати.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

28 вересня близько 00:30 годині ночі на автодорозі "Славське – Верхня Рожанка" у селі Нижня Рожанка, Сколівського району під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції помітили мотоцикліста, котрий порушив Правила дорожнього руху та  керував транспортним засобом з відсутнім номерним знаком.

"Законну вимогу поліцейських зупинитись мотоцикліст не виконав, а навпаки - збільшивши швидкість, почав втікати. Правоохоронці розпочали переслідування, проте мотоцикліст різко повернув ліворуч, з’їхав з дороги в кювет та впав у річку" – йдеться у повідомленні.

Поліцейські викликали на місце ДТП карету "швидкої" та надали травмованому першу медичну допомогу. Особу мотоцикліста встановлено - ним виявився дев'ятнадцятирічний мешканець одного з сіл району. Хлопця доставили у лікарню та госпіталізували в реанімаційне відділення.

За фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.