Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Четвер, 3 жовтня 2019, 14:05

Козловського задовбали нетрадиційні орієнтири донецьких суддів

Григорій Козловський

Президент Руху Григорій Козловский вважає донецьких суддей головною причиною вчорашнього програшу Маріуполю у матчі Кубка України.

Президент футбольного клубу Рух (Львів), депутат Львівської міської ради Григорій Козловський незадоволений суддівством матчу 1/16 фіналу Кубка України проти Маріуполя, який львівська команда програла з рахунком 0:1.

Головний арбітр матчу Дмитро Кривушкін вилучив з поля нападника Руху Ернеста Антві, який вийшов на заміну лише за 30 секунд до інциденту.

"Чим ближче ми до вищої ліги, тим більше я розумію коментарі київського Динамо про те, що таке донецьке суддівство. Я вибачаюсь, що, можливо, буду прямолінійним. Сьогодні всі люди, які прийшли, в один голос кричали, що суддя – пі--рас (зневажлива назва гомосексуалів). Ви знаєте, мені, як президентові, важко не погодитися, реально – пі--рас. Може вони думають, що може люди не розуміються у футболі? Що таке дух футболу, гра, свято? Все заради результату? Чим ближче ми до вищої ліги, тим більше розумію, що таке донецьке суддівство. Якщо так буде у вищій лізі, то думаю, що наш чемпіонат закінчиться через два-три роки. Я вже маю дві ходик, то нехай і третю вже дають" – зазначив Григорій Козловський відразу після гри.

Нагадаємо, у минулому сезоні Першої ліги львів'яни посіли одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Нещодавно, футбольний клуб Рух представив новий мінімалістичний логотип та відтепер грає домашні матчі у Львові на постійній основі.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.