Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Тракт Глинянський

google.maps

Четвер, 3 жовтня 2019, 11:45

Львів'яни просять знести депресивні недобудови на Тракті Глинянському

вул. Тракт Глинянський

Електронну петицію з такою вимогою зареєстрували через те, що у цих недобудовах трапляються нещасні випадки з підлітками.

2 жовтня, на порталі е-петицій Андрій Федорович зареєстрував петицію з вимогою знести недобудови на вул.Тракт Глинянський у Львові, а також розробити детальний план даного району недобудов.

За словами автора петиції досить багато недобудов залишились ще із Совецького союзу і щороку на них трапляються нещасні випадки із підлітками. Саме через останній випадок, який трапився 27 вересня на цих недобудовах, вирішили зареєструвати дану петицію.

"Дані недобудови були і є і, думаю, ще будуть місцем для зустрічі підлітків і проведення вільного часу, оскільки це екстрім, а в підлітковому віці хочеться екстріму. Також на даних недобудовах грають в пейнтбол, а також підлітки розмальовують графіті, тобто це є місцем де проводять час. Шахти ліфтів відкриті, конструкції вже десятки років ройнуються і не зрозуміло, що ще здатне витримати людину" – йдеться у тексті петиції.

Крім цього у петиції вимагають розробити детальний план цієї території, а після цього продати або здати в оренду ділянки для нового будівництва.

"Потрібно розробити детальний план даного району не тільки нових житлових будинків, а також міні стадіони, та спортивні майданчики, а також алеї, оскільки на деяких ділянках є лише забиті палі і не зведено жодного поверху, а також це б дало розуміння теперішнім та новим мешканцям району, що де буде побудовано, яка інфраструктура буде, а не створювало проблеми та непорозумінь в майбутньому" – пише Андрій Федорович.

Крім цього, він вважає, що це місце депресивно впливає на мешканців даного району

Наразі петиція набрала 29 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.