Львів'яни просять знести депресивні недобудови на Тракті Глинянському

Четвер, 3 жовтня 2019, 11:45

Електронну петицію з такою вимогою зареєстрували через те, що у цих недобудовах трапляються нещасні випадки з підлітками.

2 жовтня, на порталі е-петицій Андрій Федорович зареєстрував петицію з вимогою знести недобудови на вул.Тракт Глинянський у Львові, а також розробити детальний план даного району недобудов.

За словами автора петиції досить багато недобудов залишились ще із Совецького союзу і щороку на них трапляються нещасні випадки із підлітками. Саме через останній випадок, який трапився 27 вересня на цих недобудовах, вирішили зареєструвати дану петицію.

"Дані недобудови були і є і, думаю, ще будуть місцем для зустрічі підлітків і проведення вільного часу, оскільки це екстрім, а в підлітковому віці хочеться екстріму. Також на даних недобудовах грають в пейнтбол, а також підлітки розмальовують графіті, тобто це є місцем де проводять час. Шахти ліфтів відкриті, конструкції вже десятки років ройнуються і не зрозуміло, що ще здатне витримати людину" – йдеться у тексті петиції.

Крім цього у петиції вимагають розробити детальний план цієї території, а після цього продати або здати в оренду ділянки для нового будівництва.

"Потрібно розробити детальний план даного району не тільки нових житлових будинків, а також міні стадіони, та спортивні майданчики, а також алеї, оскільки на деяких ділянках є лише забиті палі і не зведено жодного поверху, а також це б дало розуміння теперішнім та новим мешканцям району, що де буде побудовано, яка інфраструктура буде, а не створювало проблеми та непорозумінь в майбутньому" – пише Андрій Федорович.

Крім цього, він вважає, що це місце депресивно впливає на мешканців даного району

Наразі петиція набрала 29 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: Будівництво у Львові, електронна петиція, закинуті будівлі Львова, новини львова, тракт глинянський, фото