Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Городоцька

google.maps

Четвер, 3 жовтня 2019, 12:14

У Львові хочуть зробити третю смугу руху на вулиці Городоцькій

вул. Городоцька

Електронну петицію з такою вимогою зареєстрували для того, щоб розвантажити рух на виїзді з міста біля Зимної Води.    

2 жовтня, на порталі е-петицій Андрій Марків зареєстрував петицію з вимогою розширити вулицю Городоцької на виїзді з міста.

За словами автора петиції для розширення вулиці Городоцької на виїзді з міста необхідно починаючи з повороту до супермаркету "Метро" і до кільця створити окрему смугу для повороту на кільці на право. Для цього потрібно облаштувати широкий майданчик для зупинки маршруток на початку вказаної ділянки.

"При теперішньому стані справ довжина кишеньки для зупинки маршруток явно недостатня, маршрутки фактично перекривають і праву смугу здійснюючи висадку і посадку пасажирів, тоді як для руху залишається лише 1 смуга.
Додатковий плюс створення окремої смуги - розвантажить кільце від автотранспорту який повертає праворуч" – йдеться у тексті петиції.
 
Автор петиції також вважає, що такі б смуги потрібні для усіх чотирьох напрямку.

Наразі петиція набрала 14 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.