Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Саламаха

Четвер, 3 жовтня 2019, 13:38

Львівські соціалісти допомагатимуть Саламасі у парламенті

Орест Саламаха

Нардепу Оресту Саламасі за Слуги народу допомагатимуть 9 помічників, з них 2 – за гроші. 

Відповідно до даних на сайті Верховної Ради, народний депутат з партії Слуга народу Орест Саламаха зареєстрував найблішу кількість помічників серед мажоритарників – аж дев'ять. 

Двоє з них – Борис Гарасим, Руслан Станіщук – працюватимуть за трудовим договором. Обидва не мали досвіду допомоги нардепу. 

Не були помічниками депутатів також Іван Герльовський, Олег Пилипців, Ростислав Сопільник, Омелян Стасула та Сергій Чурбанов. Вони допомагатимуть Саламасі на громадських засадах.

Безкоштовно працюватиме і Петро Басараба. Однак він допомагатиме нардепу вже вдруге. У Верховній Раді 5-го скликання він був помічником Ярослава Мендуся з Соціалістичної партії України. Раніше Петро Басараба був першим серетарем Львівського обласного копітету СПУ. 

Роман Корпан теж буде помічником депутата Верховної Ради вдруге. У 4-му скликанні він співпрацював із нардепом від Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" Богданом Костинюком. 

Зазначимо, Орест Саламаха переміг у 121 виборчому окрузі Львова від партії "Слуга народу". Саламаха – заступник директора з будівництва ПП "Буд Інвест Ком" та т.в.о. директора цього підприємства, яке належить його дружині, займається організацією будівель та знаходиться у будинку в селі Сокільники Пустомитівського району.

У 2018 Саламаха задекларував 334 тис грн готівки, а його дружина тримає 11 млн грн готівки та придбала будинок в Іспанії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.