Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Андрій Садовий

Четвер, 3 жовтня 2019, 14:13

Садовий нагородив преміями викладачів львівських мистецьких шкіл

Андрій Садовий

П'ять вчителів мистецьких шкіл Львова отримали по 25 тис. грн премії від міськради. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні, 3 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий вручив сертифікати на 25 тис. грн п'ятьом вчителям львівських шкіл мистецтв, які перемогли у міському конкурсі. 

"Дитина, яка вміє грати на музичному інструменті, набагато краще освоює інші дисципліни. І щоб займатися з дітьми – треба мати не лише покликання, а й Божий дар. Маю сьогодні велику честь привітати вас і подякувати не лише словами та грамотами, а й коштами – сертифікатами на 25 тисяч гривень", – зазначив на нагородженні Андрій Садовий.

Премію отримали: Андріяна Леськів – директор та викладач Дитячої школи мистецтв № 5; Маргарита Крук – викладачка Державної дитячої школи мистецтв № 10; Наталія Козяр – вчитель Львівської державної дитячої музичної школи № 1; Наталія Курило – викладачка Львівської державної музичної школи № 7 та Наталія Багрій з Львівської державної музичної школи № 2.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міська рада провела конкурс на заміщення вакантної посади директора Львівської державної дитячої школи мистецтв №10, що на вул. Пулюя, 7. 

Свої кандидатури на цю посаду подали Ольга Мозіль та директор цієї школи Євген Карпович. За результатами обговорення та голосування конкурсна комісія вирішила визначити переможцем Ольгу Мозіль та рекомендувати управлінню культури департаменту розвитку Львівської міської ради укласти контракт з нею терміном на 5 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.