Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівки

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 10:49

Біля Грибовичів легковик на узбіччі збив водія фури

вантажівки

Внаслідок ДТП водія вантажівки з численними травмами госпіталізували у реанімацію.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 3 жовтня, в Жовківське відділення поліції  надійшло повідомлення про те, що на автодорозі "Тернопіль – Львів - Рава-Руська" між селами Великі Грибовичі та Малехів водій автомобіля "Опель Вектра", 33-річний житель району, здійснив наїзд на водія вантажівки "Рено Магнум", 55-річного мешканця міста Кам’янко-Бузька, який перебував біля своєї машини.

Чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в реанімаційне відділення однієї із львівських лікарень. Медики діагностували у нього політравму.

Відкрите кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.