Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юліан Чаплінський

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 12:11

Садовий шукає заміну Чаплінському

Юліан Чаплінський

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду головного архітектора Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора департаменту – начальника управління, головного архітектора міста управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування міськради.

Основними вимогами до посади є: повна вища архітектурна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; досвід роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або досвід організаційної та професійної роботи на керівних посадах у сфері містобудування та архітектури – не менше 5 років; володіння англійською мовою.

Документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу, від 3 жовтня.

Зазначимо, 10 вересня головний архітектор Львова Юліант Чаплінський, який працював на цій посаді з 2015 року, написав заяву на звільнення. А вже 30 вересня його призначили заступником міністра розвитку громад, це міністерство очолює Альона Бабак. 

Додамо, у 2018 році Чаплінський придбав за 619 тис грн нову автівку – Сhrysler 300с, а за рік задекларував лише 312 152 грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.