Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа в сауні

ГУ ДСНС у Львівській області

Середа, 9 жовтня 2019, 10:38

На Львівщині через пожежу в сауні чоловік отримав опіки рук та голови

пожежа в сауні

Пожежа виникла в селі Перв'ятичі Сокальського району у сауні на приватному подвір'ї.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 8 жовтня о 23:17 годині рятувальникам повідомили про пожежу в селі Перв’ятичі Сокальського району. Пожежа виникла в цегляній сауні, прибудованій до двоповерхового цегляного будинку.

Як з'ясувалось на місці виклику, власник будинку розпалив в сауні дрова та пішов до будинку. Через певний час чоловік побачив що в сауні виникла пожежа. До прибуття вогнеборців до місця виклику чоловік намагався самостійно ліквідувати загорання, проте це йому не вдалось.

Внаслідок пожежі, 57-річний власник сауни отримав термічні опіки I, II і III ступеня спини, обох кистей рук та голови якого в стані середньої ступені важкості госпіталізовано у Сокальську центральну районну лікарню.

Повністю погасили пожежу о 00:35 годині. Вогонь знищив в сауні дах на площі 3 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м., пральну машину, пошкодив стіни на площі 6 кв.м. та дах на площі 3 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.