Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Б.Хмельницького

google.com.ua

Середа, 9 жовтня 2019, 14:02

У Львові стартує ремонт частини вулиці Хмельницького

вул. Б.Хмельницького

Львівавтодор отримав дозвіл на реконструкцію вул. Б. Хмельницького від вул. Промислової до вул. Липинського.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання функцій замовника ЛКП "Львівавтодор" на реконструкцію вул. Б. Хмельницького (від вул. Промислової до вул. Липинського) у Львові. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, виконком міськради надав дозвіл ЛКП "Львіваавтодор" провести реконструкції вул. Б. Хмельницького, на відрізку від вул. Промислової до вул. Липинського.

Наразі підприємство має розробити проектно-кошторисну документацію ремонту вулиці, а департамент економічного розвитку міськради – передбачити видатки для реалізації проекту за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка, на що передбачила 179 млн грн. Крім цього, ремонт вул. Замарстинівської планують завершити у грудні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.