Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Замарстинівська

city-adm.lviv.ua

Середа, 18 вересня 2019, 14:15

Ремонт вулиці Замарстинівської планують завершити у грудні

вул. Замарстинівська

Дорога на ділянці від Торф’яної до вул. Гайдамацької залишиться у тих відстанях, в яких була до ремонту. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, цього року завершать капітальний ремонт вул. Замарстинівської, що проводиться на ділянці від Торф’яної до вул. Гайдамацької. 

За сприятливих умов ремонтні роботи планують завершити у грудні.

"За останній період фактично завершились роботи в напрямку до вул. Гайдамацької по заміні колектора інженерних мереж. Водогін вже перепідключений на новий, і зараз триває підключення будинків до нового колектора. Наразі залишилось ще замінити близько 150 м колектора, проте це потрібно робити обережно, адже там є будинки, які можуть піддатись руйнації, тому ми досліджуємо як це ліпше зробити" – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий. 

З інформацією ЛКП "Львівавтодор", станом на сьогодні завершено роботи з прокладення нового водопроводу діаметром 160 мм на ділянці від вул. Торф’яної до вул. Дашкевича (690 м), а також водопровід діаметром 225 мм на ділянці від вул. Дашкевича до вул. Заводської (188 м).

Крім цього, виконано заміну всіх будинкових вводів до нового водопроводу. Відомо, що 10 вересня вже було під’єднано водопостачання будинків від нового водопроводу.

Дорога залишиться у тих відстанях, яких була до ремонту.

Нагадаємо, з 22 лютого у Львові перекрили для руху транспортних засобів вул. Замарстинівську (від вул. Липинського до вул. Дашкевича) через реконструкцію. Ціна договору реконструкції вул. Замарстинівської становить 84 476 020 грн.

16 лютого 2018 року ЛКП "Львівавтодор" отримало дозвіл на проведення будівельних робіт на об’єкті "(від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)". Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Ремонтні роботи розпочалися з 5 березня 2018 року.

Додамо, з 20 травня перекрили для руху транспорту ділянку від вул. Липинського до вул. Торф’яної.

Зазначимо, з 15 липня для проїзду транспорту відкрили ділянку вулиці Замарстинівської – від вул. Липинського до вул. Малинової.

Крім цього, бруківку з площі Двірцевої у Львові використали для ремонту вулиці Замарстинівської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.