Безпековий форум-2019 обійдеться Львову у 250 тисяч гривень

середа, 9 жовтня 2019 р. о 14:28
Безпековий форум-2019 обійдеться Львову у 250 тисяч гривень
iportal.rada.gov.ua

Інститут міста отримав кошти для організації та проведення ІІІ Львівського безпекового форуму.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львівської міськради схвалив рішення про надання коштів до статутного капіталу комунальної установи Інститут міста, якою керує Олександр Кобзарев.

Відповідно до проекту рішення, комунальна установа отримає 242 тис. грн на проведення ІІІ Львівського безпекового форуму.

Згідно з кошторисом заходу, на нерегулярні авіаційні перевезення витратять 50 тис. грн, на послуги перекладу – 31 тис. грн, харчування – 50 тис. грн, проживання у готелі – 50 тис. грн, на організацію виставок, ярмарок і конгресів –31 тис. грн, фото- та відеопослуги разом – 29 тис. грн.

Зазначимо, основними темами Львівського безпекового форуму 2019 є: "Морська стратегія в Балто-чорноморському регіоні: гарантування безпеки через систему міжнародного права", "Відповідь на загрозу: військовий вимір", "Українські військовополонені: без статусу, але з надією повернутись додому", "Критична інфраструктура: стабільність чи небезпека".

Нагадаємо, під час першого Безпекового форуму у Львові у 2017 році голова Львівської ОДА Олег Синютка назвав цю подію провокацією та елементом гібридної війни. Через це він подав заяву до Служби безпеки України.

Згодом СБУ провела допит Андрія Садового у рамках розслідування провадження про посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024