Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 6 грудня 2017, 16:01

Садового допитали щодо інциденту під час Львівського безпекового форуму

Андрій Садовий

СБУ провели допит Андрія Садового у рамках розслідування провадження про посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Про це повідомила прес-служба управління Служби безпеки України у Львівській області.

"Слідчі Управління Служби безпеки України у Львівській області у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України провели допит львівського міського голови Андрія Садового", – йдеться у повідомленні СБУ.

Зокрема, допит Садового відбувся у присутності адвоката.

Нагадаємо, 30 листопада голова Львівської ОДА Олег Синютка назвав Львівський безпековий форум провокацією та елементом гібридної війни через цю карту. Через це він подав заяву у СБУ.

Наразі слідчі зареєстрували кримінальне провадження, перевірять факти, викладені у зверненні, а також у рамках перевірки опитують організаторів форуму.

Андрій Садовий також є свідком у цій справі і СБУ викликали його 4 грудня на допит.

А 1 грудня з цього приводу відбувся пікет міськради. Активісти вимагали покарати організаторів Львівського безпекового форуму.

Крім цього вчора під час сесії Львівської обласної ради Львівські учасники АТО вимагали від СБУ і Нацполіції дати правову оцінку діями організаторам Безпекового форуму щодо карт із ДНР/ЛНР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.