Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

приміщення на площі А. Міцкевича, 6/7

Четвер, 10 жовтня 2019, 17:30

Офіс Самопомочі на площі Міцкевича отримала ГО Садового

приміщення на площі А. Міцкевича, 6/7

Депутати передали приміщення Самопомочі у центрі Львова громадській організації, засновником якої є Андрій Садовий.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про надання громадській організації "Інститут просвіти" в оренду нежитлових приміщень на пл. А. Міцкевича, 6/7. "За" проголосували 34 депутати.

Йдеться про нежитлові приміщення, загальною площею 318,2 кв.м, на 5 поверсі у будинку на площі А. Міцкевича, 6/7, які передали в оренду на 2 роки 364 дні громадській організації "Інститут просвіти".

Засновником ГО "Інститут просвіти", яке створене у 2017 році, є міський голова Львова Андрій Садовий, заступник міського голови Львова Любомир Зубач, колишні народні депутати від Самопомочі Олег Березюк, Олег Лаврик, Оксана Сироїд.

                          (фото – Львівської міської ради)

Як пояснив депутат Львівської міської ради Юрій Мельник, ця громадська організація займається просвітництвом у різних сферах суспільного життя, організацієї різноманітних форумів, допомога розвитку громад через просвітницькі заходи.

Станом на сьогодні це приміщення орендує у Львівської міської ради політична партія "Об'єднання "Самопоміч", у якої є заборгованість із виплати орендної плати й яка через відсутність державного фінансування вирішила переїхати у менший офіс на вул. Сахарова, 42.

У травні цього року Андрія Садового переобрали лідером Самопомочі.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.