Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Вівторок, 15 жовтня 2019, 10:08

Гончарук повідомив про проблеми із стартом опалювального сезону у Новому Роздолі

теплопостачання

Олексій Гончарук обіцяє старт опалювального сезону без проблем, крім Нового Роздолу та міста на Черкащині.

Про це повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук у своєму відеоблозі "Чашка прем’єра".

Як заявив Олексій Гончарук, опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем, за винятком Нового Роздолу у Львівській області та місті Сміла Черкаської області.

"Я зараз із впевненістю можу сказати, що в усіх містах опалювальний сезон почнеться без особливих проблем. Винятком є лише два міста – це Сміла й Новий Розділ. Там ще залишаються певні технічні складнощі й проблеми – і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше" – наголосив Олексій Гончарук.

За його словами, це пов’язано з тим, що опалення в цих містах подавали приватні компанії – і вони "своїми діями створили критичні ситуації".

Зазначимо, ще у вересні голова Львівської ОДА Маркіян Мальський закликав уряд не допустити зриву опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі.

Також 10 вересня депутати Львівської облради звернулися до уряду та АРМА з проханням посприяти з відновленням опаленння та гарячої води до Новояворівська та Нового Роздолу й звинуватили у бездіяльності управителя арештованих ТЕЦ братів Дубневичів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.