Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Шпитальна,1

google.maps

Вівторок, 15 жовтня 2019, 15:50

В кафе біля Магнусу у Львові отруїлися 3 людей

вул. Шпитальна,1

Всі постраждалі харчувалися в закладі "Фабрика їжі" біля ТЦ "Магнус".

Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Повідомляють, що протягом 13 та 14 жовтня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізували 3 дорослих з діагнозом "гостра кишкова інфекція". Всі постраждалі 13 числа харчувалися в закладі громадського харчування "Фабрика їжі", що розташований за адресою м. Львів, вул. Шпитальна,1.

Фахівці Львівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та Львівського міського відділу ДУ "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України" 15 жовтня розпочали комплекс заходів по локалізації спалаху.

Нагадаємо, 17 вересня до лікарні потрапили 7 осіб, які харчувались у львівському ресторані Сінатра, відтак поліція відкрила кримінальне провадження.

Додамо, раніше до лікарні потрапили 12 осіб, які харчувались в ресторані "Фазенда" у Яворівському районі, також госпіталізували відвідувачів ресторану "Княжий двір", що у селі Сокільники Пустомитівського району, – поліція відкрила кримінальне провадження.

Крім цього, на поминках в Турківському районі отруїлися 10 людей та на весіллі в кафе "Хутір", що у Золочеві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.