Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

трамвай на Сихові

Четвер, 17 жовтня 2019, 10:37

У Львові затримали чоловіка, який поранив ножем свідка крадіжки телефону в трамваї №8

трамвай на Сихові

Один із очевидців події впізнав чоловіка на проспекті Червоної Калини у Львові затримав його та передав поліцейським.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 16 жовтня, близько 21:20 години на проспекті Червоної Калини у Львові 25-річний львів’янин, студент одного з львівських вищих навчальних закладів, помітив чоловіка, візуально схожого на зловмисника, який перебував у розшуку за причетність до ножового поранення пасажира трамваю №8, що сталось 13 жовтня у Львові. Хлопець був очевидцем цієї події – він опізнав розшукуваного, разом з товаришами затримав його та передав поліцейським.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 36-річний житель Мостиського району. Зараз правоохоронці проводять слідчі дії, невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.

Зловмисника оголосили у розшук, за фактом відкрито кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 13 жовтня у Львові невідомий між зупинками "Кінотеатр Довженка" – "Верхній Шувар" поранив ножом в грудну клітку 45-річного чоловіка, який став свідком крадіжки мобільного телефону у трамваї. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм - тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.