Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Білогорща

Понеділок, 21 жовтня 2019, 16:50

На завершення будівництва об'їзної дороги зі Львова до Білогорщі виділити 37 мільйонів

Білогорща

Львівська міськрада замовила останні роботи з будівництва дороги від західного обходу Львова до мікрорайону Білогорща за 37 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" оголосило тендер у системі ProZorro на будівництво гравійної дороги від західного обходу Львова до житлового масиву "Білогорща", коригування, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартує 29 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 37 723 561 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має, окрім ремонту дорожнього полотна, ще й облаштували тротуари, організувати дорожній рух – встановити дорожні знаки, мережу освітлення, нанести дорожню розмітку.

Крім цього, передбачено будівництво двох нових світлофорів.

Усі роботи оплачуються за кошти ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, у вересні Львівська міськрада замовила за 11,6 млн грн реконструкцію лісопарку "Білогорща" у Залізничному районі Львова, між мікрорайонами Левандівка та Білогорща.

Додамо, ще у 2018 році міськрада провела тендер щодо будівництва гравійної дороги від західного обходу Львова до мікрорайону "Білогорща", який виграла компанія "Онур". Тоді усі роботи із будівництва мали завершити до 31 серпня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.