Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 11:38

Парубій та ще три нардепи з Львівщини готові взяти Пашинського на поруки

Андрій Парубій

Нардепи Парубій, Княжицький, Бондар та Величкович хочуть взяти Сергія Пашинського на поруки.

Про це повідомляє Українська правда. 

Як повідомив вчора на засіданні суду адвокат колишнього нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського, якого підозрюють у заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, його готові взяти на поруки народні депутати від Європейської солідарності з Львівщини Андрій Парубій, Микола Княжицький, Михайло Бондар та Микола Величкович.

До них також приєдналися екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, екс-нардепи попереднього скликання Вікторія Сюмар, Андрій Тетерук, Олександр Сочка, Сергій Висоцький, Костянтин Бондарєв, Олена Масоріна.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 року Сергій Пашинський на дорозі біля Василькова Київської області прострелив із пістолета ногу В'ячеславу Хімікусу. У липні 2017 року Генпрокуратура закрила справу про стрілянину за участю Пашинського, заявляючи, що не виявила в його діях складу злочину, а вже 2018 року поліція вручила Хімікусу підозру в хуліганському нападі на народного депутата Сергія Пашинського.

Натомість у жовтні цього року слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань повідомили Пашинському про підозру в заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження, а Печерський райсуд Києва обрав нардепу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.