Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Понеділок, 21 жовтня 2019, 11:29

Садовий шукає помічника для Бойка

Євген Бойко

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду заступника директора департаменту "Адміністрація міського голови".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора департаменту "Адміністрація міського голови".

Основними вимогами до посади є: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років; післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу, від 17 жовтня.

Нагадаємо, наприкінці травня директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. У 2018 році він заробив 1,5 млн грн доходу.

Нещодавно Бойко попросив нового очільника поліції Львівщини Василя Віконського розслідувати факт його побиття активістами 29 травня під час штурму Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.