Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

П'ятниця, 20 вересня 2019, 17:15

Багатостраждальний Бойко надіється на нюх Віконського

Євген Бойко

Євген Бойко попросив нового очільника поліції Львівщини розслідувати факт його побиття активістами.

Про це директор адміністрації міського голови Євген Бойко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Департамент адміністрації міського голови скерував звернення до новопризначеного начальника поліції Львівщини Василя Віконського із проханням розслідувати напад на чиновників львівської міської ради під час штурму 29 травня цього року.

"Передав особисто в руки новому керівнику поліції області п. Василю Віконському листа з проханням взяти на контроль подальше розслідування у справі нападів на працівників Львівської міської ради у травні цього року" – написав Євген Бойко.

Він також зазначив, що новий керівник поліції мав нагоду сьогодні познайомитися з фігурантами цих справ особисто.

Нагадаємо, 29 травня під час штурму Львівської міської ради, активісти побили Євгена Бойка. Внаслідок бійки він потрапив до лікарні із травмою селезінки.

24 травня під час виконкому активісти, серед яких були і учасники ГО "Рабів до раю не пускають", облили зеленою фарбою заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа, який отримав опіки частини обличчя, та Євгена Бойка, в якого впав зір.. За словами Андрія Садового, "львівський екс-регіонал Іван Спринський виконав замовлення алкоМАФії". 

Згодом, у  Львівській міськраді обурилися тим, що правоохоронці жодного разу не допитали після побиття Євгена Бойка, який перебуває в лікарні.

Тоді ж міський голова Львова Андрій Садовий звинуватив поліцію в інцидентах у Львівській міськраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.