Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Геннадій Васьків

Понеділок, 27 травня 2019, 14:00

Васьків отримав опіки обличчя від фарби, якою його облили активісти

Геннадій Васьків

Через зелену речовину, якою активісти облили посадовців міськради Генадій Васьків отримав опіки частини обличчя, а в Євгена Бойка впав зір.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У п'ятницю, 24 травня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради активісти облили невідомою зеленою речовиною заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа та в.о. директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євгена Бойко.

Сьогодні міський голова Львова повідомив, що в обох з них погіршився стан здоров'я через реакцію на цю речовину.

"У четвер в нас була сесія міської ради, і прийшли якісь захисники максимального продажу алкоголю, які пробували зірвати засідання. У п’ятницю були напади на працівників міської ради, напали на Геннадія Васьківа і на Євгена Бойка. Васьків на лікарняному, в нього фактично опіки частини обличчя, в Євгена Бойка проблеми з оком, в нього впав зір" – повідомив Андрій Садовий.

Він додав, що не до кінця розуміє, яку мету мають активісти, але заявив, що "баламутити ситуацію у Львові" не дозволить.

Андрій Садовий очікує на рішення правоохоронних органів щодо облиття фарбою його заступника у приміщенні мерії.

Нагадаємо, активісти облили фарбою чиновників і звинуватили їх у тому, що міськрада не виділяє учасникам АТО квартири, згідно з державною програмою, однак безпідставно віддає їх у власність чиновників Лььвівської міськрад.

Того ж дня у Львівській міськраді підвердили інформацію, що трьом чиновникам виділили квартири у новобудовах.

Додамо, посадовці міськради, яких облили фарбою написали заяви до Нацполіції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.