Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

П'ятниця, 24 травня 2019, 17:25

Посадовці міськради, яких облили фарбою написали заяви до Нацполіції

Львівська міська рада

Міськрада готує ще одну заяву на активістів до поліції, через те що вони зірвали сесію міської ради та виконавчого комітету.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків та в.о. директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко, яких сьогодні вранці облили невідомою рідиною під час засідання виконавчого комітету, скерували заяви до Національної поліції.

Окрему заяву готує також міськрада, і має намір скерувати її до відповідних правоохоронних органів. Про це розповіла директорка юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич. 

За її словами цього тижня активісти двічі не дали можливості провести засідання міської ради – сесії та виконавчого комітету.

"Сьогодні відбувся неприємний інцидент, коли на голови нашим колегам вилили по склянці невідомої речовини. Колеги звернулися із заявами про вчинення таких дій щодо них до Національної поліції. Ми також готуємо відповідну заяву. Швидш за все, подамо її в понеділок. Вимагатимемо в правоохоронних органів діяти в межах чинного законодавства" – зазначила Гелена Пайонкевич.

Вона також підкреслила, що через такі дії активістів невирішеним залишається бюджетне питання. Також у порядку денному засідань виконавчого комітету та сесії була доволі велика кількість питань, які потребували швидкого вирішення.

Нагадаємо, сьогодні під час виконкому активісти облили зеленою фарбою заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа.

Додамо, вчора під час сесії Львіської міськради близько 300 власників МАФів влаштували пікет під її будівлею проти заборони продажу алкоголю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.