Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Понеділок, 3 червня 2019, 14:29

Багатостраждальний Бойко нарікає на пасивність львівської поліції

Євген Бойко

У Львівській міськраді обурені тим, що правоохоронці жодного разу не допитали після побиття Євгена Бойка, який перебуває в лікарні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, представники Львівської міської ради висловили незадоволення щодо байдужості правоохоронців і вимагають провести розслідування інцидентів, які сталися 24 та 29 травня.

Нині директор адміністрації міського голови Львова Євген Бойко вже 6 днів перебуває у лікарні з травмою селезінки. І, як стверджує Бойко, за цей час поліція не провела жодних слідчих дій.

"За весь час із моменту, відколи мене госпіталізували після подій перед Ратушею, не було жодної реакції від правоохоронців. Так, відкрито кримінальне провадження, але, тим не менш, слідчі та поліція жодного разу не приходили і не проводили жодних допоміжних допитів за фактом побиття" – заявив Євген Бойко.

Нагадаємо, 29 травня під час штурму Львівської міської ради, активісти побили Євгена Бойка. Внаслідок бійки він потрапив до лікарні із травмою селезінки.

До того ж, 24 травня заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа облили зеленою фарбою, після чого той отримав опіки обличчя. 

Також зазначимо, що в п'ятницю, 31 травня, Андрій Садовий під час брифінгу пояснив наявність квартир у трьох своїх чиновників. Після брифінгу мер міста пішов до трамвайного депо на святкування 125-річчя львівського трамваю, уникаючи будь-якого спілкування з міськими активістами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.