Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 31 травня 2019, 15:19

Милосердний Садовий роздає квартири нетутешнім чиновникам за вислугу років

Андрій Садовий

Андрій Садовий пояснив походження трьох квартир для чиновників Львіської міськради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Львова Андрій Садовий під час брифінгу дав відповіді на запитання активістів, які вже декілька разів намагалися увірватися в приміщення Львівської міської ради. Садовий також заявив про створення робочої групи, яка контролюватиме процес видачі квартир.

Крім того він зазначив, що інформація про квартири та фінансову допомогу учасниками ООС є відкритою, і для її отримання не потрібно блокувати роботу міськради.

"Є публічна інформація – 97 квартир. Є питання, скільки видано коштів, як матеріальна допомога учасникам бойових дій. Як ви знаєте, кожен учасник бойових дій отримує допомогу 100 тисяч гривень. Вже більше 2300 людей отримали таку допомогу. Хоч в одному місті в Україні є подібні практики? Нема. Це є 230 мільйонів гривень з міського бюджету" – заявив Андрій Садовий.

Також Садовий пояснив видачу квартир трьом чиновникам Львівської міської ради. За його словами, рішення про забезпечення працівників мерії житлом приймають депутати міської ради. Всі керівники фракцій проголосували за виділення квартир трьом депутатам.

"Так, дійсно, три квартири отримали наші посадовці. Ірина Кулинич, яка 13 років працює в міській раді, приїхала з Франківська. Я вважаю це правильно. Олег Іщук, який 12 років працює, приїхав з Луцька. Це є правильно. Сергій Бабак, який в 2006 році почав працювати – це є правильно. Ми більше квартир нікому не давали в міській раді. В нас ще одну квартиру отримав Володимир Зуб, який приїхав з Чернігова в 2006 році"  – пояснив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні львівський активіст та керівник  ГО "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський звинуватив Андрія Садового та його оточення у провокаціях проти протестувальників та співпраці з російськими ЗМІ.

Додамо, у Львівській міськраді підвердили інформацію, що трьом чиновникам виділили квартири у новобудовах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.