Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Голомша

blog.prosud.info

Вівторок, 22 жовтня 2019, 15:40

Рябошапка звільнив молодшого Голомшу з батьківського гніздечка

Андрій Голомша

Руслан Рябошапка звільнив з посади заступника прокурора Львівської області Андрія Голомшу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 22 жовтня, генпрокурор Руслан Рябошапка підписав два накази про звільнення з посади першого заступника прокурора Львівської області Олександра Русецького та заступника прокурора Львівської області Андрія Голомшу.

Зазначимо, Андрія Голомшу призначили на посаду заступника прокурора Львова у 2014 році. До цього у березні 2007 року його призначили на посаду старшого помічника прокурора Личаківського району Львова, а в же у липні 2008 року він став заступником прокурора Солом'янського району Києва.

Андрій Голомша є сином колишнього заступника в.о. Генерального прокурора Миколи Голомші, якого звільнили за законом про люстрацію і якого 14 серпня цього року Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді. У квітні-травні 2007 року Микола Голомша очолював прокуратуру Львівщини, а з травня того року його перевели на попередню посаду – заступника Генерального прокурора України.

Натомість Русецький до призначення на посаду в липні 2016 року працював на різних керівних посадах у прокуратурі Київської області.

Нагадаємо, з 15 жовтня Ірина Діденко очолила прокуратуру Львівської області. До цього вона працювала заступником начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції департаменту підтримання обвинувачення та представництва інтересів держави в судах Генеральної прокуратури України. 

У 2018 року вона задекларувала, землю, авто та зарплату у 533 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.