Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Наукова, 49

google.maps

Четвер, 24 жовтня 2019, 13:18

У Львові відкриють цілодобовий наркологічний кабінет

вул. Наукова, 49

Обласний центр терапії узалежнень надасть львівській міськраді фахівця для організації цілодобового наркологічного кабінету у Львові.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

У Львові відкриють цілодобовий наркологічний кабінет для освідчення водіїв на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння. 

"На запит Львівської міської ради, КНП "Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень" на договірних засадах надасть фахівця для проведення практичних навчань та методичної допомоги для організації роботи у цілодобовому кабінеті в одному із закладів ОЗ Львова", – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, нещодавно на апаратній нараді Львівської ОДА підняли питання про те, що осіб у стані наркотичного сп'яніння освідчує з усієї Львівської області лише Пустомитівська лікарня. 

Тоді начальник управління патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко закликав Львівську ОДА створити у Львові цілодобовий наркологічний кабінет. Представники громадський організацій підтримали цю ініціативу та вимагали принаймні на рік відновити роботу такого кабінету на вулиці Науковій, 49. 

Зазначимо, за словами очільниці департаменту охорони здоров'я Львівського ОДА Ірини Микичак, наркологічний кабінет на Науковій закрили через постійні скарги громадян та звинувачення у закорумпованості закладу. 

Нагадаємо, з початку року на дорогах області зареєстрували майже 8 тисяч ДТП, а з 2016 року в Україні посилили адмінвідповідальність за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.