Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 12:24

Студентська хода перекриватиме рух у Львові на річницю ЗУНР

університет Франка

У п'ятницю в центрі Львова ситуативно перекриватимуть рух транспорту через студентську ходу.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №558 від 24 жовтня 2019 року.

Андрій Садовий дозволив  Львівському національному університету імені Івана Франка провести 1 листопада 2019 студентську ходу з нагоди відзначення 101-ї річниці проголошення ЗУНР. Приблизна кількість учасників – 3000 осіб.

Згідно з розпорядженням у п'ятницю 1 листопада з 13.00 год. до 16.30 год. відбудеться студентська хода від головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка до Янівського кладовища. Андрій Садовий дозволив ситуативно перекривати рух транспорту на маршруті ходи.

"Управлінням патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції про ситуативне призупинення руху транспорту  1 листопада 2019 року з 13:00 год. до 16:30 год. за маршрутом: вул. Університетська, 1 – вул. Листопадового Чину – вул. М. Гоголя – вул. Т. Шевченка – Янівський цвинтар (Меморіал Українських Січових Стрільців)" – йдеться у розпорядженні.

Львівському комунальному підприємству "Муніципальна варта" доручили забезпечувати дотримання громадського порядку під час проведення ходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.