Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

П'ятниця, 16 листопада 2012, 11:56

Мітинг на захист Моршинського заводу мінеральних вод відбудеться у Львові сьогодні

На мітингу на захист Моршинського заводу мінеральних вод, який відбудеться сьогодні, 16 листопада о 15.00 біля Сихівського районного суду, вимагатимуть закриття кримінальних справ проти заводу.

Про це Варіанти повідомив член ради директорів IDS Borjomi International, директор з корпоративних питань, депутат Львівської облради Всеволод Білас.

«Основна вимога, яка буде поставлена на мітингу – припинити надумані кримінальні справи. Сподіваємось, що підтримати компанію прийдуть звичайні люди, яким небайдужа доля українського бізнесу», – розповів Білас.

Він додав, що організатори розраховують, що в мітингу візьме участь близько шестисот учасників.

Нагадаємо, МВС порушило кримінальну справу проти гендиректора Моршинського заводу мінеральної води компанії IDS Borjomi Валерія Жовніра та директора Миргородського заводу компанії Валерія Сенько.

Тим часом Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським. 

На початку жовтня в рамках кримінальної справи, порушеної відносно бізнесмена, Басманний суд Москви наклав арешт на Липецький і Костромський заводи IDS Borjomi.

В Україні знаходиться чотири з восьми заводів групи – Моршинський, Миргородський і Трускавецький завод мінеральних вод і компанія «Нова.Ком».

Керівництво компанії вбачає у таких діях правоохоронних органів ознаки рейдерської атаки.

Мітинги на підтримку компанії вже відбулися у Трускавці та Моршині. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.