Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту у Львові

Вівторок, 29 жовтня 2019, 10:13

Львівську облраду пікетують через реорганізацію медичних закладів та ОТГ

акція протесту у Львові

Більше 50 пікетувальників вимагають у обласної влади дозволити створити нові ОТГ на не ліквідовувати дитячий психоневрологічний диспансер.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні зранку, 29 жовтня, під будівлею Львівської обласної ради зібралися півсотні мітингувальників, які протестують проти об'єднання лікарень та виступають за створення нових ОТГ.

Зокрема, протестувальники влаштували мирну акцію протесту з плакатами, вимагаючи не реорганізовувати комунальний заклад ЛОР "Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер" й не приєднювати його до "Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Саме це питання сьогодні на сесії мають розглядати депутати облради.Крім цього, протестувальники вимагають у обласної ради не ліквідовувати Новострілищанську ОТГ у Жидачівському районі, а також дозволити створити Сілецьку ОТГ у Сокальському районі.

Зазначимо, у травні цього року екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка визнав Сілецьку ОТГ невідповідною Конституції та законам України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.