Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

Вівторок, 29 жовтня 2019, 15:12

Федина чекає від Зеленського принца на білому коні

Софія Федина

Софія Федина вибачиться перед Володимиром Зеленським за свої висловлювання щодо нього, проте він має першим вибачитися за свої глузування.

Про це повідомляє Цензор.нет.

Як заявила сьогодні у Верховній Раді народна депутатка від Європейської солідарності Софія Федина, вона готова вибачитися перед президентом Володимиром Зеленським за висловлювання щодо нього, однак лише після публічних вибачень Зеленського за своє глузування над людьми.

"Я б дуже хотіла вибачитися перед президентом, але я зроблю це тільки тоді, коли він вибачиться за смішки за згорілий будинок Гонтаревої, відео з розстрілом парламенту, відео з похоронами Порошенка, коли він вибачиться перед усіма бійцями і добровольцями не тільки за Золоте, а за те, що їх обзивали в його "Кварталі" стадом овець, я хочу, щоб вибачилися за глузування щодо Голодомору, коли загинули мільйони людей, причому більша частина моєї родини. Давайте, пане президенте, якщо вибачатися, то у відповідь. Спочатку ви за те, що ви спочатку зробили, а далі і я вибачусь перед вами" – пояснила Софія Федина.

Нагадаємо, вчора народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Качура подав заяву до Генпрокуратури та Держбюро розслідувань щодо висловлювань Софії Федини про спілкування Володимира Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області.

Вона наголосила, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним.

Також сьогодні фракція Слуга Народу заблокувала трибуну ВРУ, обурившись реакцією депутатки Федини на розмову Зеленського з ветераном. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.