Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

туризм у Львові

Середа, 30 жовтня 2019, 16:38

Львівське конференц-бюро приваблюватиме шлункових туристів великим серцем

туризм у Львові

Львівське конференц-бюро витратить 650 тис грн на створення сайту для популяризації туристичної привабливості Львова.

Львівське комунальне підприємство "Львівське конференц-бюро" оголосило тендер у системі ProZorro на послуги з розробки веб-сайту Lviv Convention Bureau, які переможець тендеру має поставити до 28 лютого 2020 року.

Аукціон стартує 15 листопада, а очікувана вартість послуг становить 650 000 грн.

Як вказано у закупівлі, сайт Lviv Convention Bureau планують створити для популяризації Львова, зокрема, він має підвищити туристичну привабливість міста та сприяти покращенню якості надання туристичних послуг. 

На цьому сайті має розміщуватися інформація про місцеву культуру та історію Львова; матеріали про історичні та культурні пам'ятки міста; календар локальних та міжнародних конференцій; список локацій, де можливо провести конференцію. 

Згідно із задумкою організатора закупівлі, Львівського конференц-бюро, цей сайт має стати інструментом поширення інформації про місто, здійснювати інформаційну та сервісну підтримку туристів та місцевих мешканців, а також стати засобом обміну інформацією між представництвами та торговими точками Львова.

Порталу має мати дві мови: українську та англійську. Щодо структури сайту, то він має мати 13 унікальних сторінок.

ЛКП "Львівське конференц-бюро" створили у липні 2017 року та виділили окреме приміщення на площі Ринок, 1, у Львівській міській раді. На 2019 рік міськрада затвердила план використання коштів цього підприємства у розмірі 5 500 000 грн.

Нагадаємо, нещодавно ЛКП "Зелене місто" виділило 1,6 млн грн на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ та створення сайту щодо вивезення сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.