Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 14:20

У Львові з'явиться сайт про стан вивезення сміття зі Львова

львівське сміття

ЛКП Зелене місто виділило 1,6 млн грн на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ та створення сайту щодо вивезення сміття зі Львова.

Львівське комунальне підприємство "Зелене місто" провело тендер у системі ProZorro на послуги з організації та підтримки зв’язків із громадськістю, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 2 жовтня, участь у ньому взяло лише приватне підприємство "Перфектні рішення", що запропонувало за свої послуги 1 615 000 грн. Його й визнали переможцем. Додамо, очікувана вартість послуг становила 1 633 400 грн.

Як вказано у закупівлі, протягом двох років з моменту підписання договору, переможець тендеру має інформувати громадськість щодо діяльності підприємства.

Зокрема, йдеться про виготовлення інформаційної аудіовізуальної, друкованої продукції та розміщення в ЗМІ; моніторинг онлайн-медіа та соціальних мереж та формування відповідних звітів за результатами такого моніторингу; дизайн та розміщення матеріалів про роботу підприємства в соцмережах, пресі; періодичне проведення дослідження громадської думки про роботу підприємства.

Крім цього потрібно запустити сайт, який буде присвячений проекту "Комплексне вирішення проблем поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові".

Очікувані показники ефективності, що мають бути досягнуті:

- загальна кількість контактів аудиторії з продуктами, виготовленими і розповсюдженими у рамках діяльності має становити не менше 1 100 000 осіб;

- кількість контактів аудиторії у соціальних мережах і веб-платформах з інформаційними матеріалами, виготовленими та розповсюдженими має становити не менше 700 000 осіб;

- не менше 85% мешканців Львова та прилеглих населених пунктів мають володіти інформацією, або хоча б чули, про проекти, що реалізуються ЛКП "Зелене місто".

 

За даними порталу YouControl, ПП "Перфектні рішення" зареєстроване з 2011 року у Львові, займається діяльністю інформаційних агентств. Керівником і власником фірми є Наталія Улинець, яка також є співвласницею ТзОВ "ІА Дивись. інфо".

Розмір статутного капіталу підприємства становить 80 000 грн.

Нагадаємо, з червня 2017 року директором ЛКП "Зелене місто" є Вадим Ноздря, а 13 вересня ЛКП "Збиранка" приєднали до ЛКП "Зелене місто", яке відтепер повністю опікуватиметься Грибовицьким сміттєзвалищем. 

У червні 2017 року ЛКП "Крокус-послуги", яке займалося пранням та хімчисткою, перейменували на ЛКП "Зелене місто".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.