Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 30 жовтня 2019, 17:05

Лист Тома Круза затьохкав серце Садового ніжними вібраціями

Андрій Садовий

Американський актор Том Круз підбадьорив Андрія Садового листом про майбутні зйомки своїх фільмів у Львові.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, міський голова Львова Андрій Садовий отримав листа від голлівудського актора Тома Круза. У листі актор дякує міському голові та мешканцям Львова за гостинність під час свого візиту до нашого міста, який відбувся на початку жовтня цього року.

 

"Шановний мере Садовий! Від себе та від імені Кріса МакКворі, Джека Маєрса хочу висловити щиру подяку за ваш теплий прийом. Було дуже мило з вашого боку і з боку Катерини прийняти нас, коли ми відвідали ваше красиве місто. Ми завжди будемо пам'ятати доброту та турботу, яку ми отримали від вас, вашої дружини та мешканців Львова. Вибір локацій був винятковим і ми сподіваємось продовжити цей процес" – йдеться в перекладі тексту листа.

Нагадаємо, 2 жовтня, зірка Голівуду Том Круз прилетів до Львова та зустрівся з міським головою Андрієм Садовим у Ратуші. 

На офіційній зустрічі Зеленський повідомив Тому Крузу про те, що нещодавно український парламент ухвалив закон про компенсації закордонним кіновироникам, які знімають в Україні, а Круз заявив, що цікавиться українськими локаціями для зйомок свого нового фільму. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.