Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 31 жовтня 2019, 13:35

Депутати передбачили майже 200 тисяч на відрядження Садового і підлеглих

Андрій Садовий

У бюджеті Львова-2019 передбачили 175 тис грн на відрядження працівників Адміністрації міського голови.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні, 31 жовтня, на сесії Львівської міськради депутати прийняли ухвалу про "Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2019 рік". За проголосували 48 депутатів.

Відповідно до поснювальної записки, міськрада передбачила 175 тис. грн на фінансування відраджень "Адміністрації міського голови". Кошти скеровують з "вільного залишку", який склався на 1 січня 2019 року, і становив більш ніж півмільйона гривень – 530 тис. грн. 

Решту "вільного залишку" передбачили для виконкому Львівської міськради, а саме на фінансування програми організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив і підготовки проектів розвитку міста Львова на 2017-2019 роки.

Нагадаємо, минулого року міський голова Львова Андрій Садовий був у відрядженях загалом 68 днів. 

Додамо, згідно з постановою уряду від 5 жовтня 2016 року, термін відрядження держслужбовців не може перевищувати 60 календарних днів, окрім випадків, визначених законом. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.