Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

таксофон

Четвер, 31 жовтня 2019, 15:26

Українці більше не зможуть користуватися таксофонами

таксофон

З лютого 2020 року Укртелеком відключить таксофони і проводове радіо.

Про це повідомляють Finance.ua.

З 1 лютого 2020 року Укртелеком планує відключити таксофони в зв’язку з істотним зниженням попиту на цей вид зв’язку. За даними компанії, у 2019 році таксофонами користувалися в три рази менше людей, ніж два роки тому.

"Розвиток різних каналів комунікацій призвів до зменшення попиту на колись затребувані послуги таксофонів. Якщо в 2017 році щомісяця використовувалося близько 900 тисяч хвилин розмов за допомогою таксофонів, то вже в 2019 році – менше 380 тисяч хвилин", – наголосили у Укртелекомі.

Зазначимо, станом на сьогодні мережа Укртелекому налічує близько 4,8 тисяч таксофонів, і практично всі вони розміщені в містах. В середньому щодня з одного таксофона реєструється близько 2,5 хвилин розмов.

Укртелеком після припинення надання послуг почне демонтаж обладнання, яке, за словами представників оператора, застаріло і викликає складності з експлуатацією. Зараз послуга таксофонів є збитковою.

Нагадаємо, Укртелеком з 1 березня 2018 року припинив прийом телеграм.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.