Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

П'ятниця, 1 листопада 2019, 13:45

Козловського штрафанули на 500 тисяч за суддю-тридвараса

Григорій Козловський

КДК зняв з Руху три очки в Першій лізі і оштрафував за те, що президент клубу образив арбітра. 

Про це повідомляюють на сайті Української асоціації футболу. 

Контрольно-дисциплінарний комітет КДК покарав Рух, знявши три очки у Першій лізі. Крім того, команду оштрафували на 500 тис. грн за різкі висловлювання президета клубу Григорія Козловського про арбітра Дмитра Кривушкіна. 

Нагадаємо, після матчу 1/16 фіналу Кубка України, який львівська команда Рух програла Маріуполю з рахунком 0:1, Григорій Козловський заявив: "Сьогодні всі люди, які прийшли, в один голос кричали, що суддя – пі**рас (зневажлива назва гомосексуалів). Ви знаєте, мені, як президентові, важко не погодитися, реально – пі**рас".  

Зазначимо, головний арбітр матчу 1/16 Дмитро Кривушкін вилучив з поля нападника Руху Ернеста Антві за фол проти захисника Маріуполя Сергія Яворського. 

Додамо, у минулому сезоні Першої ліги львів'яни посіли одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Нещодавно, футбольний клуб Рух представив новий мінімалістичний логотип та відтепер грає домашні матчі у Львові на постійній основі.

Президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.