Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

апарт-готель

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 1 листопада 2019, 12:05

На вулиці Шевченка у Львові збудують 7-поверховий апарт-готель

апарт-готель

Виконком міськради дозволив збудувати готель у житловій зоні, в якій максимальна дозволена висота становить 4 поверхи.

Сьогодні, 1 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Лев Девелопмент" апарт-готелю на вул. Т. Шевченка, 73-А, 73-В, 73-Д у м. Львові.

Будівництво готелю вестимуть на трьох земельних ділянках загальною площею 0,09 га, яка перебуває у приватній власності і призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. 

Відповідно до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною, ділянка знаходиться у зоні малоповерхової квартирної житлової забудови Ж-2, в якій максимальна висота будівель становить 18 м (до 4-х поверхів), однак згідно з рішенням виконкому новий готель дозволили збудувати висотою 27 м, що орієнтовно становить 7 поверхів.

За словами в.о. начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева на цій ділянці планували збудувати житловий будинок, однак через те, що територія знаходиться в санітарно-захисній зоні біля виробництв, вирішили збудувати апарт-готель.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 80 %.

За даними сервісу YouControl, ТзОВ "Лев Девелопмент" засноване понад 2 роки тому і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками компанії є Василь Левицький та мешканець Івано-Франківська Островський Олександр.

Нагадаємо, сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради дозволив фірмі дружини Вітика добудувати нові поверхи до офісного центру на Зеленій, 151.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.