Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво на вул. Зеленій

П'ятниця, 1 листопада 2019, 11:40

Фірмі дружини Вітика дозволили добудувати нові поверхи до офісного центру на Зеленій

будівництво на вул. Зеленій

Висоту багатоповерхового житлово-офісного комплексу, який зводить на вул. Зеленій фірма дружини екс-підлеглого Садового, збільшили до 48 метрів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 1 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до рішення виконкому від 2 листопада 2018 року про надання містобудівних умов та обмежень на будівництво ТзОВ "Реновація" житлово-офісного комплексу з вбудованими об’єктами обслуговування населення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Зеленій, 151 зі знесенням існуючих будівель.

 

Зокрема, виноконом міськради дозволив збільшити граничну висоту житлово-офісного комплексу на 6 метрів, з 42 до 48 метрів, дозволивши таким чином добудувати два поверхи. Будинки матимуть не менше 14 поверхів.

Зазначимо, житлово-офісний комплекс будують на трьох земельних ділянках, площею 1,8077 га, 0,1553 га та 0,0205 га, які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Як йдеться у проекті рішення, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови, зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території у районі вул. Зеленої, вул. М. Пимоненка, вул. Д. Січинського.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Реновація" зареєстроване у Львові, власником фірми є Ірина Камінська. Підприємство створене у 2007 році, його статутний капітал становить 46 тис грн і займається воно будівництвом нежитлових і житлових будівель.

Ірині Камінській належить готель "Екотель" на вул. Сахарова, 42, ТОВ "Ренесанс центр", рекламні агентства "Фама" та "КІ Медіа". Вона є дружиною екс-директора комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" Тараса Вітика.  

Нагадаємо, у червні цього року ця фірма незаконно зрубала 30 дерев, які були знаходилися вздовж вулиці Зеленої біля місця будівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.