Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Бойко

ФБ Наталії Бойко

Понеділок, 4 листопада 2019, 10:45

Львів'янка Бойко може замінити Ірину Луценко у Верховній Раді

Наталія Бойко

Нардеп від партії "ЄС" Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень.

Про це повідомляє "Українська правда".

Нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров'я.

"Ірина Луценко написала заяву через стан здоров'я та планує працювати у парламенті найближчого пленарного тижня" – йдеться у повідомленні. 

Документ до апарату ВР подано у п'ятницю, 1 листопада. Про рішення Луценко скласти мандат лідер партії "ЄП" Петро Порошенко поінформований.

Нагадаємо, за даними ЦВК на парламентських виборах у 2019 році від патрії Європейська Солідарність за партійними списками у Верховну Раду увійшли 23 депутати та 2 мажоритарники. 

Відповідно, якщо заяву Ірини Луценко підтримає Верховна Рада, до складу парламенту увійде №24 списку "Європейської солідарності" львів'янка Наталія Бойко. У 2017 році уряд призначив Наталію Бойко заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції.

Зазначимо, вона була менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ. Її роль полягала у координаційній, аналітичній та комунікаційній підтримці реформи українського енергетичного сектору.

У 2015 році вона була головним консультантом головного департаменту з питань впровадження реформ Адміністрації Президента України, а до цього працювала у німецькому місті Франкфурт-на-Майні в офісі компанії ERM на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній та фінансових інституцій.

Бойко також була аспірантом Львівського націоналнього університету ім. І.Франка, у якому у 2011 році отримала диплом магістра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.