Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Любомир Зубач

samopomich.ua

Вівторок, 5 листопада 2019, 13:49

Помічниця екс-нардепа Зубача планує займатися обліком сміття у Львові

Любомир Зубач

Наталія Алєксєєва подала документи на посаду начальниці відділу обліку та контролю за вивезенням відходів Львівської міськради.

Про це стало відомо з її декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Наталія Алєксєєва подала свою кандидатуру на посаду заступниці начальника управління – начальниці відділу обліку та контролю за вивезенням відходів управління оперативного поводження з відходами департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради

Зокрема, вона публікувала свою декларацію як кандидата на цю посаду на сайті НАЗК 31 жовтня, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Алєксєєва зазначила, що минулоріч увесь його дохід склав 185 252 грн, вона має квартиру у Львові, площею 70 кв.м й вартістю 306 436 грн, проте обходиться без готівки, рахунків у банках, власної автівки. Натомість її чоловікові належать дві іномарки: Mazda 323 Комбі-В 1999 року випуску та BMW К1200GT 2007 року випуску.

Зазначимо, Наталія Алєксєєва є керівницею управління правового аналізу та нормопроектування політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", а також вона була помічницею народного депутата ВРУ 8 скликання від Самопомочі Любомира Зубача.

Додамо, у вересні Зубач став заступником міського голови Львова з містобудування й його включили до складу виконкому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.