Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Зубач

glechyk.info

Четвер, 19 вересня 2019, 14:20

Екс-нардеп Зубач став новим заступником Садового

Любомир Зубач

Депутати призначили Любомира Зубача заступником міського голови Львова з містобудування й включили до складу виконкому.

Сьогодні, 19 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати призначили Любомира Зубача на посаду заступника міського голови з містобудування та затвердили персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради. "За" проголосувало 46 депутатів.

Як повідомляли Варіанти раніше, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував на посаду свого заступника з містобудування призначити Любомира Зубача, народного депутата України 8-го скликання й радника міського голови Львова. 

Натомість зі складу виконавчого комітету вивели Ростислава Дацківа, який був заступником Садового  з економічних питань та містобудування з грудня 2015 року, а у 2017 році депутати перейменували цю посаду на заступника міського голови з містобудування.

Відтак, до складу виконавчого комітету Львівської міськради відтепер входитимуть: Андрій Садовий, Анатолій Забарило, Марта Литвинюк, Сергій Бабак, Геннадій Васьків, Любомир Зубач, Ірина Маруняк, Андрій Москаленко, Галина Слічна, Юрій Кагітін та Орест Печенко.

Нагадаємо, Любомир Зубач – юрист, член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч", членом правління ГО "Асоціація медіа-юристів Львівщини" та ГО "Інститут розвитку міста".

Любомир Зубач став нардепом у квітні 2015 року, коли Андрій Мірошник з Самопомочі написав заяву на складання повноважень депутата Верховної ради, на парламентських виборах 21 липня 2019 року він увійшов у першу десятку Самопомочі, однак партія не пройшла до Верховної Ради.

З 2006 до 2015 року Зубач працював у Львівській міській раді радником міського голови, заступником, а також керівником управління "Секретаріат ради".

У 2017 році Любомир Зубач придбав квартиру у Львові, нову іномарку Toyota Avensis та відкрив рахунок у банку.

Додамо, сьогодні зранку львів'яни провели акцію протесту з вимогою ввести мораторій на нове будівництво у центрі Львова та відправити виконком у відставку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.