Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Ю. Дрогобича, 4

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 11 листопада 2019, 11:38

У Львові майже на 6 мільйонів зменшили вартість приміщення у Галицькому районі

вул. Ю. Дрогобича, 4

Львівська міськрада вдруге продає приміщення на вул. Ю. Дрогобича, 4 за 5,8 млн грн. 

Управління комунальної власності Львівської міської ради вдруге виставило на продаж у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Ю. Дрогобича, 4 у Львові, загальною площею 308,2 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 4 листопада і на який не подався жоден учасник, становила 11 736 000 грн, однак її зменшили до 5 868 000 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартує 27 листопада.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. У ньому до 1939 року знаходився український літографічний заклад Андрейчина та фабрика друкарських фарб, у 1950-х роках тут діяла фабрика конвертів.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, до 2018 року ці приміщення перебували в оренді видавництва ТзОВ "Апріорі-книга" на підставі договору оренди між управлінням комунальної власності та підприємством. У 2018 році Верховний суд задовольнив касаційні скарги управління комунальної власності міськради про скасування державної реєстрації права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.